رئیس پردیس بین الملل با رئیس دانشگاه EMU قبرس دیدار نمود

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۸ |
رئیس پردیس بین الملل با رئیس دانشگاه EMU قبرس دیدار نمود

روابط عمومی پردیس بین الملل: رئیس پردیس بین الملل روز چهارشنبه مورخ 11/7/97 با ریاست دانشگاه EMU قبرس دیدار نمود.
رئیس پردیس بین الملل، پیرو تفاهم نامه همکاری مشترک آموزشی و به مناسبت جشن دانشجویان جدید الورود قبرس در دانشگاه EMU حضور یافت.
دکتر مقتدایی، در این دیدار با ریاست دانشگاه EMU قبرس در خصوص گسترش و ادامه همکاری فی مابین دو دانشگاه مذاکره نمود.
همچنین رئیس پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران، ضمن بازدید از قسمت های مختلف دانشگاه EMU  در جلسه ای که با دانشجویان دندانپزشکی، که طی تفاهم نامه فی ما یین دو دانشگاه پذیرفته شده بودند حضور یافت و در مورد امکانات و توانایی های دانشگاه علوم پزشکی ایران سخنرانی نمود.
ایشان همچنین در ادامه با دکتر آیدین،ریاست دانشکده دندانپزشکی EMU دیدار نمود و ضمن تاکید بر انجام دقیق تفاهم نامه مشترک جهت بهبود پیشرفت امور،  صورت جلسه ای  در این خوص به امضای دو طرف رسید.
در پایان این دیدار ضمن تاکید بر ادامه همکاری های مشترک، در خصوص جذب دانشجویان د اروسازی مذاکراتی انجام گرفت؛ که در آینده ای نزدیک نسبت به این موضوع برنامه ریزی و اقدامات لازم انجام می گیرد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 77 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر