اقدامات انجام شده در راستای بهبود عملکرد پردیس بین الملل

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۲۵ |
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، دکتر مهدی مقتدایی در خصوص اقدامات انجام شده جهت بهبود عملکرد پردیس بین الملل عنوان داشت:
طبق نظر رییس دانشگاه ، هدف از استقلال پردیس بین الملل ؛بهبود وضعیت آموزشی دانشجویان پردیس است که مثل سایر اجزاء آموزشی دانشگاه به دانشجویان خارجی و ایرانی رشته پزشکی و داروسازی که فعلاً تحصیل می‌کنند آموزش بهتری داده شود.
در مورد دانشکده داروسازی  از حدودچهار سال  پیش مجوز جذب دانشجو  را کسب کرده ولی ساختار لازم نداشته ، هدف  بر این شد تا  شکل مناسبی به آن دهیم.
وی گفت:پردیس در حال حاضر مشتمل بر دو دانشکده دانشکده پزشکی و دانشکده داروسازی است که دانشکده پزشکی به علت اینکه دانشکده متناظر آن در دانشگاه  وجود دارد که در حقیقت آموزش برای دانشجویان ایرانی و غیر ایرانی بعدعلوم پایه دردانشکده پزشکی برگزارمی شود.
ولی دانشکده داروسازی ما به علت اینکه دانشکده متناظر در دانشگاه ندارد، تمامی امورآن درپردیس انجام می شود.
رییس پردیس بین الملل افزود: در فراخوانی درخواست هیئت علمی داروسازی امسال ۵ نفر هیئت علمی داروسازی به جمع دانشجویان اساتید داروسازی اضافه می‌شود، همچنین مقرر گردید تا در طبقه منفی یک ساختمان پردیس آزمایشگاه های دانشکده داروسازی ساخته و تجهیزات مورد نیازدانشکده داروسازی خریداری وتکمیل گردد.
وی بیان کرد: به لطف خدا و با پیگیری‌های ریاست دانشگاه موفق شدیم در چند ماه گذشته مجوز اولیه تاسیس دانشکده دندانپزشکی پردیس بین الملل بگیریم که یکی از کارهای اساسی در آینده این هست که  در مکانی مناسب، دانشکده دندانپزشکی راه اندازی نماییم که ظرفیت اولیه ما برای جذب دانشجو حدود 25 تا 30 نفر می باشد.
همچنین طی انعقاد تفاهم‌نامه‌ با دانشگاه مدیترانه شرقی (EMU)در نظرداریم که دوره مشترک دندانپزشکی را برگزار نماییم و در راستای بین المللی سازی ، دانشجویان خارجی در قالب کمیته جهت بازدید علمی به ایران سفر نمایند وسفیر تبلیغی برای کشور ایران باشند.
دکتر مقتدایی خاطر نشان کرد: در پردیس حدود 800 دانشجو مشغول به تحصیل هستند که بالغ بر 300 نفر از آنها ، دانشجوی غیر ایرانی هستند.
وی تاکید کرد : که دانشجویان پردیس باید تمام سعی و همت خود را بکار گیرند تا سطح آموزشی خود را بالا ببرند.
به گفته ایشان ، طراحی کارگاه های کارآفرینی و خلق ثروت برای دانشجویان رشته  داروسازی در دستور کار  واحد پردیس بین الملل قرار دارد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 167 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر