مراسم تکریم و معارفه معاون بین الملل با حضور رییس دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۲۳ |
مراسم تکریم و معارفه معاون بین الملل دانشگاه با حضور دکتر کوهپایه زاده برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: مراسم تکریم دکتر محمد صادق قاسمی و معارفه دکتر مهدی مقتدایی مورخ 17 تیرماه با حضور رییس دانشگاه، معاونین ، جمعی از اعضای هیئت علمی و کارشناسان در سالن کنفرانس معاونت بین الملل برگزار گردید.
در ابتدا دکتر قاسمی؛ معاون سابق بین الملل دانشگاه ، گزارشی از اقدامات انجام شده در طول 5 سال تصدی مسئولیت ایشان ارائه داد و عنوان کرد: ما از صفر شروع کردیم و با تلاش اعضای هیئت علمی و سایر همکاران توانستیم  وضعیت معاونت بین الملل را تثبیت نماییم.
وی گفت: من تمام تلاش خود را در راستای تحقق اهداف انجام شده بکار گرفتم و امیدوارم دکتر مقتدایی هم در ادامه مسیر موفق باشد.
سپس دکتر مقتدایی ، دکتر قاسمی را به عنوان یکی از پایه گذاران اصلی در بحث بین المللی سازی معرفی نمود و خواستار همکاری و بهره گیری از تجربیات ایشان شد.
وی بیان کرد:  من حدود یکسال و نیم به عنوان رییس پردیس بین الملل انجام وظیفه می کردم که با توجه به تصمیم رییس پیشین دانشگاه ، این مرکز به صورت مستقل از معاونت بین الملل فعالیت داشت.
سرپرست جدید معاونت بین الملل تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران پتانسیل بسیار بالایی در حوزه بین المللی سازی دارد ، لذا تغییر مدیریت ها جزئی است و آنچه که مهم است همکاری و پشتیبانی در یک مجتمع پویا می باشد.
دکتر مقتدایی ضمن تشکر از حسن انتخاب دکتر کوهپایه زاده اعلام نمود: با کمال افتخار این مسئولیت را می پذیرم و تمام تلاش خود را برای ادامه مسیر در بحث توسعه ارتباطات بین الملل ،ایجاد دانشکده های داروسازی و دندان پزشکی می نمایم.
در ادامه رییس دانشگاه از زحمات دکتر قاسمی تشکر نمود و اظهار داشت: تغییر مدیریت باید آورده داشته باشد و این  یک روندی است که برای همه تکرار می شود .
دکتر کوهپایه زاده بیان نمود: مدیریت کردن در شرایط کنونی سخت است و آنچه حائز اهمیت می باشد تحقق اهداف استراتژیک دانشگاه می باشد.
وی افزود: زحمات افراد در معاونت بین الملل به ثمر رسیده است و ما شاهد یک ساختار مناسب در این حوزه هستیم.
ایشان با تاکید بر استفاده از توان نیروهها به بهترین نحو، گفت: معاونت بین الملل و پردیس بین الملل  باید باهم افزایی داشته باشند و مسئولیت اداره آن بر عهده یک نفر باشد.
دکتر کوهپایه زاده با اشاره به اقدامات خوب انجام شده توسط دکتر قاسمی  ذکر کرد: امیدوارم بتوانیم میراث دار زحمات دیگران باشیم و با همدلی ، همیاری و انجام کار تیمی در راه رسیدن به اهداف تعیین شده گام برداریم .
به گفته ایشان باید از ظرفیت هیئت امنایی دانشگاه در  بحث  توسعه بین المللی سازی حداکثر استفاده را نمود.
گفتنی است لوح تقدیر دکتر قاسمی و حکم ابلاغ دکتر مقتدایی تقدیم ایشان شد.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 493 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر